Så ser Adidas färgstarka Lego-sneakers ut

Adidas och Legos kulörta sneakerssamarbete förväntas släppas redan på fredag 25 september.

Danska lekjätten Lego och tyska skogiganten Adidas är överens. Nu faller alla bitar på plats. Det blir ett par pjucks. Adidas Original fortsätter expandera sin redan stora A-ZX-kollektion, men nu med ett par färgstarka Lego-sneakers. Nu kan du äntligen få springa runt i ett par skor som reflekterar din barndom.

Modellen är från ZX 8000-serien och skon har en gräddvit grund med lekfulla Lego-inspirerade färger – precis som det ska vara. Men vad vore en Lego-sko utan några byggklossar? På hälen och vid snörningen sitter Legos ikoniska bitar, så varför inte bygga på din egna sko för att göra den extra unik. Lego betyder ju trots allt ”lek gott” på ren översättning från danska.

Adidas chef för global marknadsföring, Till Jagla, berättar för HYPEBEAST att skon är till för att ”experimentera med ett nytt territorium” och ”för att nå ut till de personer som är ovetande om A-ZX kollektionen”.

LÄS OCKSÅ: Drömsamarbetet: IKEA och Lego gör lekfulla fövaringslösningar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *