Tio filmer du kan mysa till i höst

Hösten är här, och det betyder att vi med gott samvete kan ligga hemma i soffan och bara njuta av massa bra filmer. Men så det eviga dilemmat – vad ska man se? Här kommer tio filmtips!

På blockbuster.se hittar du allt ifrån heta premiärtitlar i alla genrer till klassiker, svenska favoriter för stora och små, aktuella dokumentärer, filmpärlor från hela världen och naturligtvis en härlig samling med det senaste åt barnen. Så vare sig du är ute efter action, spänning, romantik, fransk arthouse, animerat, ett återseende med Pippi Långstrump, science fiction ett gott skratt eller något lite mer dramatiskt, är detta stället för dig. Med över 7000 filmer kan det dock lätt bli svårt att välja, så här är tio filmer att se i höst på Blockbuster.

1. The Gentlemen

Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Hugh Grant och Colin Farrell är några av namnen på rollistan för Guy Ritchies senaste verk. Den underhållande actionkomedin i ’Snatch’-stil handlar om en amerikansk affärsman som bestämmer sig för att sälja sitt blomstrande marijuanaimperium i London.

Hyr eller köp Gentlemen här!

2. Charter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *